3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

Вітаємо призерів інтелектуально-розважального конкурсу «Правничі ігри»

2019 Pravo igra 0117 травня Боярський академічний ліцей «Гармонія» приймав гостей з Київської області, а саме, 8 команд учнів 7-8 класів закладів освіти, учасників інтелектуально-розважального конкурсу «Правничі ігри», який відбувся у рамках Всеукраїнської акції «Діти, Поліція, Безпека».
Команду ліцею «X-Ray» представляли учні 7-х класів: Водотика Олександр, Ваврікова Софія, Бобраніцька Анастасія, Вєлькіна Дар’я, Бичков Микита, Завальна Юлія, Коваленко Вероніка, Корж Артем, Перепелиця Віолетта, Пуздрановський Євгеній.

Детальніше...

Вітаємо рій "Вітрила" з перемогою!

2019 DZUra15 травня 2019 року на базі Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).
Серед 25 команд Києво-Святошинського району почесне І місце виборов рій «Вітрила» Боярського академічного ліцею «Гармонія», який працює на базі Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва під керівництвом Дороша Анатолія Сергійовича та Канєвської Світлани Олександрівни.
Вітаємо переможців та їх наставників і бажаємо перемоги на подальших етапах гри!

Всеукраїнський онлайн-урок «Європа починається з тебе»

2019 Urok europa15 травня учні 5(9)-х класів долучилися до онлайн-уроку, що приурочений до святкування Дня Європи в Україні та спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учнівства, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.
Під час відкритого онлайн-уроку, до якого доєдналися всі школи України, відомий тележурналіст, актор, сценарист і музикант Роман Вінтонів (Майкл Щур) простими словами проілюстрував, як впровадження європейських цінностей та стандартів в Україні сприяє покращенню життя кожного українця та формуванню демократії, свободи та прав людини в України. Матеріали уроку

9 травня в країнах світу

9 truvnyaЯк відзначають цю дату в інших частинах світу, зокрема у Європейському союзі, територія якого була одним із найважливіших театрів бойових дій? Святкують як у Росії чи оплакують втрати, а можливо взагалі для них цей день проходить непоміченим, і яке значення політики та громадяни цих країн вкладають у нього?

Докладніше читати в матеріалі? підготовленому Віталієм Огієнком на сторінках сайту radiosvoboda.org

 

8 травня - День пам'яті та примирення

8 Travnya

Україна та весь світ вшановує у цей день воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки Другої світової війни.
Приєднуйся до акції - прикріпи червоний мак, як символ пам’яті полеглих у війні та вияв нашої поваги до тих, хто знищив нацизм.
Як зробити мак самостійно

Вітаємо призерів Всеукраїнської олімпіади креативності Destination Imagination Ukraine!

2019 olimp kreat 0122-24 березня в Україні відбулося свято дитячої творчості та креативності Destination Imagination Ukraine під егідою МАН. У першій в історії українській Destination Imagination брало участь 30 команд з різних областей України.  Дивитися в новинах.

Команда Fulcrum Боярського академічного ліцею "Гармонія" представила Києво-Святошинський район. Учні 3(7) класу Бичков Микита, Дубинський Владислав, Завальна Юлія, Коваленко Вероніка, Корж Артем, Сафонов Артем під керівництвом тренера Ліни Сергіївни Коваленко почали готуватися до олімпіади ще у листопаді та зупинили свій вибір на найскладнішій технічній області завдань - Інженерному виклику. І вони впоралися із завданням, виборовши на олімпіаді 2 місце у своїй віковій категорії. Команда щиро вдячна ліцею за довіру та Малій академії наук за проведення чудового насиченого свята.

Детальніше...

День Безпечного Інтернету 2019

5 лютого 2019 року учні 5(9)-х класів Боярського академічного ліцею "Гармонія" долучилися до онлайн-уроку з нагоди Дня Безпечного Інтернету Переглянути сертифікат. Всі заходи для учнів організовували Мережна академія Cisco, Кіберполіція України та компанія ERC, які запросили школярів 8-11 класів, учнів професійно-технічних ліцеїв та студентів коледжів відзначити цей день разом з усім світом, приєднавшись до онлайн-уроку на YouTube каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні.

Детальніше...

Вітаємо переможців II Міжшкільного логіко-математичного турніру "Кубик Рубика Fest"

2019 Rubik2 лютого команда Боярського академічного ліцею "Гармонія" (учні 3(7)-Г класу, керівник Коваленко Л.С.) взяли участь в II Міжшкільному логіко-математичному турнірі "Кубик Рубика Fest", що організований  КМДШ. Київ. Школа, яка вчить думати.  Перемога далася їм нелегко, в кінці змагань були готові до будь-якої позиції у рейтингу. Проте вміння логічно мислити, вирішувати логіко-математичні завдання та, звичайно, складати Кубик Рубика привели команду до перемоги. Вітаємо та бажаємо нових перемог!

Переглянути фото

 

Вітаємо команду «Вітрила»!

vitryla0118-20 червня на базі КЗ КОР «Володарська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат II-III ступенів – центр реабілітації» відбувся II (обласний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Всього в заході взяли участь 37 команд Київської області. Києво-Святошинський район представляли вихованці Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва рій «Вітрила», який працює на базі Боярського НВК «Гімназія – ЗОШ I ступеня».

Детальніше...

Joomla templates by a4joomla