3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

18-20 лютого Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної сотні

Гімназія в ТОП-100

2015 09 01 TOP100     28 серпня 2015 року в Київському міському будинку учителя відбулась нарада за участю Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, Міністра освіти і науки України Сергія Квіта з директорами ста загальноосвітніх навчальних закладів України, учні яких показали найкращі результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови. У нараді взяла участь Голова Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Лілія Гриневич.
     На цій нараді була нагороджена Світлана Миколаївна Сушко, директор Боярського НВК «Гімназія – ЗОШ I ступеня», який увійшов до топ-100 найкращих закладів за результатами ЗНО з української мови.
   Щиро вітаємо колектив Боярського НВК та висловлюємо подяку вчителям української мови та літератури Боровик Оксані Василівні, Золотопер Світлані Вікторівні, Межерицькій Галині Петрівні, Очеретько Наталії Василівні, Словецькій Тетяні Володимирівні за високий рівень підготовки учнів.
 

Звертаємо увагу!

Фото департамент

Засідання Батьківської ради (25 квітня 2015 року)

До уваги батьків!!!
Засідання Батьківської ради Боярського НВК «Гімназія – ЗОШ I ступеня» відбудеться 25 квітня 2015 року, в суботу в актовій залі закладу.
Початок о 10.00.

Детальніше...

Joomla templates by a4joomla