3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

24 серпня Україна святкує 25 річницю проголошення Незалежності

Den nezalezhnosti

Переглянути відео 25 кроків Незалежності

Переглянути відео 25 років відновлення Незалежності України!

 

День Державного Прапора України

2016 Prapor 2

  День Державного Прапора відзначається в Україні щороку 23 серпня на виконання Указу Президента України від 23 серпня 2004 року «Про День Державного Прапора України».

   З нагоди цього свята біля будівлі Київської ОДА відбулися урочистості. Під час церемонії був піднятий жовто-синій стяг Київщини та вручені паспорти молодим громадянам України - призерам обласних та всеукраїнських олімпіад, лауреатам міжнародних творчих конкурсів, громадським активістам.
   Серед них - Немченко Катерина, учениця 7(11)-В класу Боярського НВК, багаторазовий переможець олімпіад та конкурсів. 

  

Детальніше...

26 квітня в Україні День чорнобильської трагедії

Chornobyl

 

Круглий стіл «Дайте мені шанс»

2016 04 13 01   13 квітня 2016 року у Боярському навчально-виховному комплексі «Гімназія – загальноосвітня школа І ступеня» відбувся круглий стіл для слухачів курсів підготовки управлінських кадрів «Дайте мені шанс» на чолі з Паливодою І.П., завідувачкою відділу неперервної освіти та сертифікації КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти».
   Радо вітали їх у стінах закладу Сушко Світлана Миколаївна, директор Боярського НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І ступеня», Щеголь Віра Михайлівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, Просвірякова Марина Віталіївна, заступник директора з навчально-виховної роботи, Гажаман Оксана Василівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, Філь Тамара Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи
   Слухачів було ознайомлено із історією навчального закладу, проведено оглядову екскурсію, презентовано досвід упровадження дослідно-експериментальної роботи: «Впровадження диференційованих форм організації профільного навчання».

Науково-практичний семінар учителів географії та економіки

    18 лютого 2016 року на базі Боярського НВК «Гімназія – ЗОШ I ступеня» відбувся районний науково-практичний семінар учителів географії та економіки з теми: «Інтеграція географічних та економічних знань як запорука якості освіти».   

2016 02 18 04 seminar

Детальніше...

Районний семінар практичних психологів та соціальних педагогів

   21 жовтня 2015 року на базі Боярського НВК «Гімназія – ЗОШ I ступеня» відбувся районний семінар практичних психологів та соціальних педагогів на тему: «Посттравматичний стрес: надання першої допомоги людям різних вікових категорій». 

Детальніше...

Joomla templates by a4joomla