3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

День святого Наума 2015

   Традиційно, напередодні дня святого Наума- покровителя розуму, знань, доброчинства, в гімназії відбулося вшанування відмінників навчання, переможців предметних олімпіад, захисту робіт МАН та їхніх наставників.

2015 12 14a

   Це свято тих, хто показав себе наполегливим, талановитим, старанним, розумним, тих - кого “Наум навів на ум”.

2015 12 14c

Детальніше...

Зерна доброти - 2015

«Зерна доброти» проросли у дитячих серцях

2015 12 14e

   Поезія розкриває дитячу душу – чисту, щиру, відкриту, щедру. У затишних стінах Боярського НВК «Гімназія – ЗОШ I ступеня» 10.12.2015 року пройшов I етап обласного поетичного конкурсу «Зерна доброти» - і задзвеніли струмочком дитячі вірші, і полинули піснею поетичні образи. Земля українська багата на обдарованих, творчих діточок!

Детальніше...

Знай та поважай свої права

2015 12 14a

В Боярському НВК «Гімназія – ЗОШ I ступеня» протягом Всеукраїнського тижня  права у бібліотечно-інформаційному центрі була організована  тематична виставка «Знай та поважай свої права», проведено для учнів 9-х класів правовий брейн-ринг «У королівстві Феміди», для десятикласників – круглий стіл на тему «Проблема насильства в сім’ї та жорстокості неповнолітніх», класні керівники проли тематичні бесіди та виховні години, а наймолодші учні закладу творчо підійшли до вивчення своїх прав, показавши їх в малюнках.

Детальніше...

Виховуємо громадянина – патріота України

2015 11 27 1   22 жовтня у гімназійній бібліотеці відбулося засідання «Школи компетентного бібліотекаря» у формі творчого кафе «Грані співпраці шкільної бібліотеки та педагогічного колективу навчального закладу у рамках проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек-2015 на тему «Виховуємо громадянина-патріота України». Бібліотекарі Києво-Святошинського району поділились досвідом проведення місячника у своїх навчальних закладах. Захід пройшов цікаво та змістовно.

Детальніше...

Володимир Білінський у гостях в гімназії

   10 листопада відбулася зустріч гуртківців, учнів Боярського НВК «Гімнаія – ЗОШ I ступеня» з українським письменником, дослідником історії, автором бестселерів «Країна Моксель, або Московія», «Москва Ординська» (книга 1, книга 2) та «Україна-Русь» (книга 1, ). Розмова торкнулася приналежності росіян до слов’ян. Володимир Броніславович та його прихильники вважають, що історія Росії (Московії) фальсифікувалася з метою вивищення великороського народу й применшення ролі інших націй, зокрема й української.

Детальніше...

Фестиваль народів світу 2015

2015 11 24 1

В листопаді, вже традиційно, відбувся “Фестиваль народів світу”.  Виховний захід був проведений для учнів 2 і 3 класів гімназії. Цього року на фестивалі були яскраво представлені такі країни, як Україна, Канада, Англія, Іран, Індія, Бразилія, Ірландія.

Детальніше...

Joomla templates by a4joomla