3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

Всесвітній день здоров’я

01   7 квітня 2016 року у Боярському НВК «Гімназія – ЗОШ І ступеня» відзначили Всесвітній день здоров’я. Було проведено «Веселі старти» між паралелями 3 та 4 класів початкової школи. Загалом у змаганнях брало участь майже 100 учнів та ще більше вболівальників. Учителі фізичної культури та тренери: Чорногрицька Т.О., Чорногрицький І.П., Бабурін С.В. та Бондаренко С.В. підготували цікаві естафети та рухливі ігри. 

Детальніше...

Великодня виставка «Христос Воскрес! Слова прості і незвичайні, і святі…»

 2016 Velykden 01

   Уже стало доброю традицією з нагоди святкування Великодніх свят організовувати експозицію дитячих робіт із декоративно-ужиткового мистецтва (вишивка, інкрустація, аплікація, випилювання, батик, гончарство, писанкарство). В цьому навчальному році на виставці представлено близько 300 робіт учнів 1-11класів.

Детальніше...

Поезія — це завжди неповторність!

2016 04 12 04   12 квітня 2016 року у Боярському навчально-виховному комплексі «Гімназія – загальноосвітня школа І ступеня» було проведено свято, приурочене Всесвітньому дню поезії. Уся історія людства показує, що поетичне слово іде поруч із людиною. З давніх-давен людина використовувала дар Божий – мову, щоб виразити свої емоції чи почуття.

Детальніше...

Багатогранність таланту великого каменяра

2016 04 08 18 квітня учні та вчителі Боярського НВК «Гімназія – ЗОШ І ст.» зібрались у святковій залі, щоб відзначити 160 річницю від дня народження Івана Франка. Цього теплого весняного дня ми поринули у захоплюючу мандрівку життям і творчістю великого Каменяра.

Детальніше...

Літературна вікторина «Наша Леся»

   6 квітня 2016 року, відзначаючи 145 річницю від дня народження Лесі Українки, учні 3(7) – А класу взяли участь у літературній вікторині «Наша Леся», яку підготувала та провела вчитель української мови та літератури Литвин Ілона Анатоліївна.

   Напередодні колектив 3(7)-А класу разом із класним керівником побували у меморіальному музеї Лесі Українки у Києві, де поринули в епоху столітньої давнини, відчули атмосферу, в якій мешкала родина Косачів. Сім залів літературної експозиції розповіли гімназистам про життєвий і творчий шлях Лесі Українки, про родини Драгоманових і Косачів, коло друзів та однодумців поетеси.  

Детальніше...

Педагогічні читання

2016 03 21 eduChitanya0121 березня 2016 року у Боярському навчально-виховному комплексі відбулися педагогічні читання на тему: «Організаційно-педагогічні засади формування позитивного іміджу закладу».

Учасники читань : директор закладу Сушко С.М., заступник директора з НВР Просвірякова М.В., учитель математики Моськіна Л.Є., учитель української мови та літератури Межерицька Г.П., учитель англійської мови Костенко Л.В., учитель фізики Анісімова Т.О., учитель музики Шипка В.В. виступили перед колегами з доповідями, у яких поінформували колектив про результати своїх досліджень з теми.

Детальніше...

Joomla templates by a4joomla