3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

Зустріч з дитячою письменницею

nicoy 01  20 лютого 2017 року, напередодні Міжнародного дня рідної мови, до Боярського НВК “Гімназія – ЗОШ І ступеня” завітала сучасна дитяча письменниця, педагог, лауреат Всеукраїнської премії „Гілка золотого каштану” Лариса Ніцой. Під час зустрічі з учнями початкової школи НВК, говорили про те, як народжуються сюжети для книжок, про тонкощі видавництва дитячої літератури, про те, що особливу увагу при верстанні книг автор приділяє ілюстраціям.

Детальніше...

Запрошуємо на зустріч з письменницею!

Шановні батьки учнів початкової школи!

20 лютого 2017 року, напередодні Міжнародного дня рідної мови, до нашого закладу завітає сучасна дитяча письменниця Лариса Ніцой.
Після зустрічі можна буде придбати книги за цінами видавництва та взяти на згадку автограф письменниці.
З книжками можна ознайомитися на сайті www.nitsoi.com

Тиждень правових знань у Боярському НВК

pravo 01  Протягом тижня правових знань учні Боярського НВК «Гімназія – ЗОШ I ступеня» мандрували країною Права та Закону.
  До наймолодших у гості завітав Правознайко, який розповів про основні права дітей та познайомив з Конвенцією ООН про права дитини.
  Серед гімназистів 1(5)-х та 2(6)–х класів проведено конкурс малюнків «Права очима дітей», кращі роботи яких представлені на виставці.

Детальніше...

Люблю Україну, бо вона моя

L U01З метою вивчення народних традицій та символів України, виховання почуття любові та патріотизму до рідного краю, рідної землі відбувся виховний захід для учнів 1(5) класів гімназії.
Символіка - своєрідна візитна картка країни. Кожен народ має свої народні символи. Народні символи – це те, що найбільше любить і шанує даний народ.

 

 

Детальніше...

День української писемності та мови

03«Щоб любити – треба знати, а щоб проникнути в таку тонку й неосяжну, величну й багатогранну річ, як мова, треба її любити» (Василь Сухомлинський)
  День української писемності та мови – державне свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. За православним календарем — це день вшанування пам’яті преподобного Нестора Літописця — письменника-агіографа, основоположника давньоруської історіографії, першого історикаКиївської Русі, мислителя, ученого, ченця Києво-Печерськогомонастиря.

Детальніше...

Благодійний ярмарок “Відкрий своє серце добру”

01   10, 11 жовтня 2016 року у Боярському НВК “Гімназія-ЗОШ І ступеня” було проведено благодійний ярмарок “Відкрий своє серце добру”, метою якого було зібрати кошти для Боярського притулку тварин “Захист тварин плюс” та допомоги воїнам АТО, в особі Венгера Руслана Васильовича, сержанта Національної гвардії України (медична рота). 

Детальніше...

Joomla templates by a4joomla