3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

День вишиванки в Боярському НВК "Гімназія - ЗОШ І ст."

Vyshyvanka 01Для українців вишиванка – не просто одяг. Це щось дуже особливе: особисте, рідне і святе, символ, що несе в собі духовне багатство, мудрість поколінь і визначає ідентичність нації.
Учні, вчителі та весь персонал Боярського НВК "Гімназія - ЗОШ І ступеня" долучилися до Всесвітнього Дня вишиванки.
Переглянути фото

 

В 2018 році День вишиванки припадає на 17 травня

Запрошуємо гімназистів долучитися до поки ще не офіційного і відносно нового народного свята, що сприяє єдності всього багатонаціонального українського народу.
Нехай цей день принесе тільки позитив і гарний настрій!

 

 

День безпечного Інтернету в 2018 році

6 лютого 2018 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. 

Детальніше...

Патріотична акція до Дня Соборності України

2017 Zluka22 січня відбулася патріотична акція «Живий ланцюг», присвячена Дню Соборності України. В цей день у 1919 році відбулося об’єднання ЗУНР та УНР в одну державу, яке продемонструвало прагнення українського народу до соборності

 

 

 

День Наума 2017

2017 Naum 0315 грудня, в післядень дня пам’яті Святого пророка Наума – помічника і покровителя розуму, доброчинства та знань, в гімназійній родині відбулося велике традиційне свято – свято розумників і розумниць, обдарованих і неперевершених, найкращих учнів та вчителів гімназії.

Детальніше...

Випробування джури

Dzhura 17 0113 жовтня 2017 пройшов конкурс "Випробування джури" до Дня захисника України та Дня українського козацтва. У конкурсі взяли участь учні 4(8)-х класів. Кожень курінь випробував себе у різноманітних змаганнях на швидкість, витривалість, спритність, дотепність, конкурсі на знання українського козацтва. 

 

Детальніше...

Joomla templates by a4joomla