3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

Проект "Історичні постаті Боярки"

Детальніше...

Mісяць Ментального здоров'я

В рамках програми протягом місяця будуть проходити заходи, в яких будуть брати участь різні класи і паралелі, про що буде повідомлено заздалегідь. Перший захід проекту 22 лютого - вебінар-лекція від Альони Кривуляк – – координаторки Національної гарячої лінії для дітей та молоді від ГО Ла Страда-Україна/La Strada-Ukraine. Вона детальніше розповість про роботу гарячої лінії, проблеми, з якими діти та підлітки часто звертаються до консультантів. Допоможе зрозуміти ті труднощі, з якими стикаються батьки. І найголовніше – розкаже, як вчителі можуть допомогти та підтримати учнів, які переживають складні ситуації.

Лекція відбудеться о 19.00 22 лютого, а сам вебінар розпочнеться о 18.00 – у прямому ефірі на сторінці https://www.facebook.com/HealthySchools.UA

"Різдвяні історії"

Учні 11-х класів вітають з Новим роком та Різдвом! 

20 crystm

 https://youtu.be/jTFbH_QQMNc

Семінар вчителів-логопедів навчальних закладів району

2020 Logoped 0127 лютого 2020 року у Боярському академічному ліцеї “Гармонія” відбулося засідання методичного об’єднання вчителів-логопедів навчальних закладів району на тему "Профілактика змішування на письмі дзвінких і глухих приголосних у молодших школярів із вадами звуковимови".
Директор районного навчально-методичного ЦПП Герасімюк Т.В. відкрила семінар доповіддю про організацію системної допомоги учням із мовними патологіями в умовах логопедичного пункту.

Детальніше...

Вітаємо призерів міського конкурсу читців ім.Тараса Шевченка «Живе слово Кобзаря»

2020 Konkurs ShevchУже вп’яте у Боярці відбувається міський конкурс читців ім. Тараса Шевченка «Живе слово Кобзаря», у якому беруть участь здобувачі освіти Боярського академічного ліцею "Гармонія".
Мета конкурсу – вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу.
22 лютого ліцеїсти змагалися за титул кращого читця.
Виступи конкурсантів оцінювали голова журі – член Національної спілки письменників України Тетяна Зубкова, члени журі: поет та композитор Сергій Мороз, провідний методист Київського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Тіна Гресько, актор театру і кіно Микола Ромашко.
Серед 70 учасників у номінації «Літературна композиція» ліцеїсти посіли ІІІ місце.

Вітаємо Корчак Соломію, Іголкіну Катерину, Бесарабець Ангеліну, Голуб Ксеню та керівника Тетяну Іванівну Гелбутовську! Бажаємо творчих злетів і нових перемог!

Творча зустріч із поетесою Тетяною Домашенко

2019 Domashenko 0124 лютого 2020 року учні 10-11-х класів Боярського академічного ліцею «Гармонія» мали неймовірно чуттєву зустріч із непересічною особистістю не лише в літературі, а й повсякденному житті Тетяною Михайлівною Домашенко — поетесою, громадсько-політичною діячкою, авторкою 4-х поетичних збірок. 21 лютого 2014 року Тетяна Домашенко уперше полеглих учасників Євромайдану назвала Небесною сотнею у вірші «Небесна сотня воїнів Майдану».

Детальніше...

Joomla templates by a4joomla