3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

Розклад гуртків БАЛ "Гармонія"

23 Gurtky

 

Позакласна діяльність БАЛ "Гармонія"

   Позакласна діяльність закладу охоплює всю освітню роботу БАЛ "Гармонія" у позакласний час і спрямована на забезпечення потреб особистості учня у творчій самостійній діяльності за інтересами, стимулювання її, самовдосконалення та задоволення потреб дітей та учнівської молоді у професійному самовизначенні відповідно до їх здібностей.
   Мережа гуртків у закладі формується за рахунок гуртків, що працюють на бюджетній основі та гуртків, що створені у закладі на основі угод про співпрацю між позашкільними та загальноосвітнім навчальним закладом.

Детальніше...

Дружина юних пожежників

2014 01 31 03   На практичних заняттях учні набувають навичок рятувальників під наглядом інспекторів та інструкторів. Вони відвідують пожежні частини міста, району; виставки досягнень пожежно-рятувальної служби; музеї.
   Гуртківці мають можливість брати участь у фестивалях ДЮР, туристичних змаганнях ДЮП, у конкурсі «Школа безпеки» від районного до міжнародного рівнів.
   Гурток працює з 2004 року. Неодноразові переможці районного та обласного етапів фестивалю ДЮП. В 2006 році були лауреатами Всеукраїнського Фестивалю ДЮП. В 2013 році в Євпаторії здобули 3 місце у конкурсі «Візитка».

Докладніше

Переглянути фотогалерею

Joomla templates by a4joomla