3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

Велотуризм: швидше, аніж пішки, дешевше, аніж автомобілем, корисніше, аніж на дивані

Здавалося б, що тут може бути душевного – покрутити педалі по доріжці чи треку, об’їжджаючи пішоходів чи автомобілі в заторі? Люди, які використовують велосипеди як транспортний засіб, можуть і не помітити, що на ньому можна більш-менш швидко їздити не тільки в час пік у справах. Насправді “звичайний” велик може приносити своїм господарям набагато більше задоволення – на ньому можна подорожувати і по місту, і за місто, і навіть за межі країни. А спеціальні гірські велосипеди дозволяють легко підкорювати гірські спуски та вершини.

Читати повністю

Знайдено в Україні

В рамках проекту «Знайдено в Україні» поетеса Лала Тарапакина, фотограф Андрій Горб і художниця Іванка Яковина проїдуть через всю країну в пошуках нових місць для відпочинку.

На півкроку від раю

Вінницька область мже стати справжнім раєм для туристів - тут є і прекрасні пейзажі, і памтки архітектури, і цікаві музеї.  

Про цікаві обєкти Вінничини можна ознайомитися у репортажі Катерини Липи, який розміщено у електронному виданні "Лівий берег"

У пошках заміни Криму

Леся Українка казала: "Поділля є прикрасою України. До тогож цей край може з вликим успіхом компенсувати турактивним співвтчизникам втрату Крима. Тут є усе: гори, водойми, печери, каньони і навіть власні водоспади.

За матеріалами газати "Лівий берег". Евгений Швец

Докладніше

Joomla templates by a4joomla