3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

Зустріч десятикласників з мером міста

"ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ МІСЦЕВОЇ ДЕМОКРАТІЇ" Є ЩОРІЧНОЮ ЗАГАЛЬНОЄВРОПЕЙСЬКОЮ КАМПАНІЄЮ, ЗАПОЧАТКОВАНОЮ РАДОЮ ЄВРОПИ 15 жовтня 2007 року.

Тиждень передбачає одночасне проведення національних і місцевих заходів в усіх країнах-членах Ради Європи з метою активізації процесів розповсюдження інформації щодо принципів та досягнення місцевої і регіональної демократії у Європі, сприяння обізнаності громадян щодо можливостей вирішення питань місцевого значення та їх залучення до прийняття управлінських рішень.

9 листопада 1995 р. Україна набула членство у Раді Європи (РЄ), основній міжнародній політичній організації Європи, метою діяльності якої є захист прав і головних свобод людини та зміцнення плюралістичної демократії, в тому числі на місцевому і регіональному рівні.
В ході проведення тижня відбулася зустріч десятикласників гімназії з мером міста Тарасом Добрівським. Мер ознайомив учнів з стратегічними напрямками роботи в місті, із загальноміськими проектами, провів екскурсію по міській раді. Старшокласники почули відповіді на велику кількість своїх питань. Тарас Григорович відзначив змістовність зустрічі та подякував гімназистам за їх високу громадянську позицію.

Joomla templates by a4joomla