3pics-color.jpg3pics-mono.jpg3pics-mono2.jpg3pics-mono4.jpg

Семінар-практикум для бібліотекарів

2017 bibl 0123 листопада 2017 року в бібліотеці Боярського НВК «Гімназія-ЗОШ 1 ступеня»  відбувся семінар-практикум для шкільних бібліотекарів Києво-Святошинського району на тему «Упровадження універсальної десяткової класифікації  у практику роботи освітянських бібліотек». 

З привітальним словом до  учасників семінару звернулась заступник директора з навчально-виховної роботи Віра Михайлівна Щеголь, яка побажала всім плідної співпраці.

2017 bibl 03Лобановська Інна Георгіївна, завідувач відділу комплектування та наукового опрацювання документів Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В.О.Сухомлинського, продемонструвала наочно організаційні та методичні механізми упровадження універсальної десяткової класифікації у практику роботи освітянських бібліотек. Вона наголосила на важливості переходу на систему УДК та відповіла на численні запитання учасників семінару.

Методист РМК Наталія  Володимирівна Пучкова наголосила на необхідності співпраці з Державною науково-педагогічною бібліотекою. Присутні вирішили провести у лютому місяці 2018 року наступний тренінг.

2017 bibl 02

2017 bibl 04

 

Joomla templates by a4joomla